İnstagramda Mutlaka Takip Etmeniz Gereken 13 Vücut Geliştirici

2

İnstagram motivasyon arayanlar için ve yeni şeyler denemek isteyenler için mükemmel bir ufuk açıcı. Vücut geliştirme sporu ile ilgilenenler için de öyle! İnstagramda idolünüz olan vücut geliştirmecileri, IFBB atletlerini ve modellerini, görünce denemek için heyecanla spor salonuna koşacağınız en sağlam vücut geliştirme hareketlerini bulabilirsiniz.

Vücut geliştirme denince akan sular sizin için de duruyor olabilir. Hem daha sağlıklı hem de mükemmel üçgen vücut sahibi olmak isteyen kişiler vücut geliştirme sporunu tercih ediyor. Bununla birlikte dünyada ülkemizde olduğundan kat kat daha çok ilgi çeken bu spor son zamanlarda Türkiye’de de canlanmaya başladı. Bu süreçte idollerinizi belirlerken ve motivasyon kazanırken vücut geliştirme ile ilgili sosyal medya kullanımı arttırabilirsiniz.

Reklam

İnstagram sizi vücut geliştirme dünyasına götüren mükemmel bir spor platformu görevini üstlenmiş durumda. Şimdiye kadar şovlarda izlediğiniz anytrenman programlarını kaydettiğiniz vücut geliştirme idollerinin neredeyse hepsi resmi instagram hesaplarına sahip.

Daha sıkı bir beslenme programı hazırlamak, antrenman programı geliştirmek ve daha yeni antrenman hareketleri denemek için vücut geliştirme efsanesi olmaya aday isimlerin instagram hesaplarını takip edebilirsiniz.

İnstagramda mutlaka takip etmeniz gereken spor ve antrenmanlarınızı bambaşka bir boyuta taşıyacak vücut geliştirme motivasyon kaynağı isimlerin listesini hazırladık!

1.Simeon Panda @simeonpanda

2.Ashley Sarina Hoffmann @missashleysarina

3.Anastasia Papoutsaki @anastasia_ifbbpro

https://www.instagram.com/p/BY_0jyGhEEm/?taken-by=anastasia_ifbbpro

4.Frank Mcgrath @frank_mcgrath78

5.Jamie Alderton @grenadejay

6.Lauren Fisher @laurenfisher

7.Verónica Costa @vikikacosta

8.Belinda Kiriakou @belindakiriakou

9.Furious Pete @furiouspete

10.Kizzito Ejam @kizmvp

11.Sadik Hadzovic @sadikhadzovic

12.Ulissesworld @ulissesworld

13.Yarishna Ayala @yarishna

https://www.instagram.com/p/BdqWCcxAafx/?taken-by=yarishna

SANA EN UYGUN TAKVİYELERSupplementler.com

2 YORUMLAR

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu yazınız
Lütfen adınızı giriniz