“Hulk” Lakabına Sahip Rus Kadın Sporcuyu Görünce Şok Olacaksınız!

0

Hem powerlifting hem de halter sporuyla uğraşıp 2015’te emekliliğini açıklayan 26 yaşındaki Natalia Kuznetsova, bench press ve deadlift şampiyonu olduktan sonra vücut geliştirmeye de ağırlık vererek “Hulk” lakabının hakkını vermeye devam ediyor.

Daha önceki hallerinden çok daha kütleli, şişik olan Rus atlet hayatının spor olmadan çok sıkıcı olduğunu düşünerek tekrar dünya şampiyonasına hazırlanma kararı aldı.

Reklam

Image result for natalia kuznetsova

14 yaşından beri hem güç sporları ile hem de vücut geliştirme ile ilgilenen Natalia, koçluk yapmaya başlayarak diğer sporculara da destek olmak istediğini duyurdu.

Natalia spora geri döndüğünden beri günde 6 saat antrenman yapıyor ve yemeklerine sos yerine protein tozu katıyor! Her gün gelişimini yayınladığı Instagram sayfasında tam 200 bin takipçisi var.

Image result for natalia kuznetsova

Kadınlarda alışık olmadığımız kas kütleli fiziği sebebiyle “erkeksi” olarak eleştirilen Natalie, bu tip eleştirileri asla umuramadığını dile getiriyor. “Her kadın seksidir.” diyen Natalie Kuznetsova, kendisine özenen kitlesini çok sevdiğini dile getiriyor ve Moskova’da sürekli yolda durdurup fotoğraf çekilen fanlarına aşık olduğunu söylüyor.

SANA EN UYGUN TAKVİYELERSupplementler.com

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu yazınız
Lütfen adınızı giriniz