Dövüşçülerin Uyguladığı Yağ Yakıp Kas Yapan Antrenman

0

Vaktiniz mi az? Sınav haftanız mı? Sürekli seyahat halinde misiniz? İş yerinde çok mu zaman harcıyorsunuz?

Her yerde uygulayabileceğiniz, UFC dövüşçülerinin zaman zaman yaptığı bu antrenmanı her yerde uygulayabilirsiniz. Bu antrenman nabzınızı yükseltip yağ yakarken, kaslarınızın kütlesini arttıracak.

Reklam

UFC Dövüşçülerinden Otel Odası Antrenmanı

Dövüşçülerin bazen otelde kondisyonel antrenman yapması gerekebiliyor. Bunun için salona inmek yerine, vücut ağırlığını kullanarak otel odasında antrenman yapabiliyorlar.

Formül basit; 10 hareket, 10 tekrar, 10 tur. Bu hareketler içerisine vücut ağırlığıyla yapmayı sevdiğiniz her hareketi dahil edebilirsiniz.

Dövüşçülerin önerisi step-up ile hızlıca kalp atışını hızlandırmak ve terlemeyi başlatmak. Sonrasındaki harekette ise oblik kaslarına odaklanmak adına Russian twist ile devam etmek.

Akabinde şınavla 10 tekrar sonrasında ise diğer sevdiğiniz hareketlerle devam edebilirsiniz.

Bizim kalan egzersizler için önerilerimiz: squat çeşitleri, barfiks çeşitleri, split squat, plank çeşitleri (30 saniye), hip thrust, inverted row gibi hareketler arasından seçerek ilerlemeniz. Eğer 10 harekete tamamlayamıyorsanız da elinizdeki hareketlerle 10 tur yerine daha fazla tur antrenman yapabilirsiniz.

Otel odası, ev, sokak farketmeksizin her yerde uygulayabileceğiniz bu antrenmanla hem kondisyon kazanıp hem yağ yakacaksınız. Hatta yeni başlayan biriyseniz yağ yakıp kas yapmanız da oldukça mümkün!

SANA EN UYGUN TAKVİYELERSupplementler.com

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu yazınız
Lütfen adınızı giriniz