Floyd Mayweather ve Conor McGregor Tekrar mı Dövüşecek?

0

Birçok dövüşsever, geçen seneki rekabet dolu mücadeleden ve medyanın dövüşe olan ilgisinden mutluydu. Birbirleri hakkında sürekli konuşan ikilinin de bu işi sonlandırdığını düşünüyorlardı.

Image result for floyd mayweather conor mcgregor

Reklam

İki ismin de antrenmanları, ilerleyişleri medya tarafından izleniyordu. Ezeli rekabetteki tansiyon, ikili birbirini kışkırttıkça artıyordu.

Bu sene aynı tansiyonu yaşamaya hazır olun, çünkü ikili tekrar ringde karşılaşacak gibi duruyor. Mayweather, dövüşü tekrarlamaya çok sıcak baktığını dile getiriyor!

Related image

Bu seferki haber çok heyecanlı, çünkü Mayweather cephesindeki söylentiler Mayweather’ın McGregor ile MMA karşılaşması için ringe çıkmak istediğini söylüyor!

Image result for floyd mayweather conor mcgregor

McGregor’ın, Mayweather karşısında pek şansı yoktu. Hanesine yenilgi yazdırmak istemeyen Mayweather daha şanslı ve daha motiveydi. McGregor yine de iyi dayandı.

Image result for floyd mayweather conor mcgregor

Fanlar, risksiz olan ve Mayweather’ın hanesini etkilemeyen bu MMA karşılaşmasını çok daha keyifle izleyecekler. Üstelik bu maç UFC çatısı altında olacak!

Image result for floyd mayweather conor mcgregor

İki tarafın fanları da oldukça heyecanlı görünüyor. Yine çok güzel bir müsabaka olacak gibi duruyor. Octagon’daki dövüş için nefesler adeta tutuldu!

İddialı olan Mayweather şu şekilde konuşuyor:

View this post on Instagram

#MCM Mayweather Crushes McGregor.

A post shared by Floyd Mayweather (@floydmayweather) on

Tekrar geri dönmem için beni aradılar, üzerinden çok zaman geçmedi. UFC’ye geri dönebilirim. Octagon’da dövüşebilirim. 3-4 dövüş ile milyarlarca dolar kazanabileceğime eminim.

İlginç, 3-4 maça uzayabilecek, heyecanlı bir maç bizi bekliyor olabilir. Detaylar güncellendikçe sizleri güncellemeye devam edeceğiz.

SANA EN UYGUN TAKVİYELERSupplementler.com

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu yazınız
Lütfen adınızı giriniz