Eddie Hall ESM’den Çekiliyor Ancak Log Lift’te Kesin Yarışacak!

0

Europe’s Strongest Man yani Avrupa’nın En Güçlü Adamı, Eddie Hall’un henüz kazanmadığı az yarıştan biri. Ancak Eddie 2018’de bu hedefini gerçekleştiremeyecek.

Geçtiğimiz günlerde Facebook’ta yayınladığı videosunda Eddie Hall ayak bileğini burktuğunu ve bazı bağlarını yırttığını takipçileri ile paylaştı. Düzgün yürüyemediği için de ESM’den bu yıl çekildiğini belirtti. Geçtiğimiz günlerde sizinle paylaştığımız Eddie’nin seated log lift videosunda Eddie ayağının durumu yüzünden hareketi oturarak yapıyormuş…

Reklam

Gunning for the LOG RECORD: 216kg, easy.

So, How much did i LOG PRESS last night ? good news and bad GOOD: I'm on course for the Golden 230kg LOG World Record. BAD: I've hurt my ankle, BAD, like elephant-fat and broken BAD… So I can barely walk. But I manned up last night… THAT LOG RECORD SHALL BE MINE. APRIL 7th in Leeds. DON'T BE A FOOL, DON'T MISS MY LOG bit.ly/GiantsLiveTix if you didn't believe the 500kg would be deadlifted then… And you didnt think 216kg in Axle was poss..I just love proving those people wrong…Big Love, The Beast

Eddie Hall – The Beast paylaştı: 24 Mart 2018 Cumartesi

Yine de Eddie log lift ile gerçekleştirmek istediği rekorundan vazgeçmiş değil. 2015’te 228 kilo ile dünya rekoru kıran Zydrunas “Big Z” Savickas’ın rekorunu geçmek için yarışacak.

Daha önceki açıklamalarında ise Hall 2019’da strongman yarışmalarını bitirmeyi düşündüğünü açıklamıştı. Ayak bileği sebebiyle bu planını ertelemiş olabileceğini düşünüyoruz.

Eddie log lift için hazırlansa bile Zydrunas “Big Z” Savickas instagram hesabında paylaştığı ancak kiloyu paylaşmadığı log lift ile yeni bir rekor kırabileceğini iddia ediyor. Hedefi ise tam 235 kilo!

Eğer Hall ayak bileğini burkmuş olmasaydı, Savickas ve Hafthor Bjornsson ile ESM için bir arada yarışacaktı! Şimdi ise 2019’daki Britian Strongest Man’e kafayı koymuş durumda.

Eddie Hall 226 Kilo Seated Log Lift İle Gümbür Gümbür Geliyor

 

SANA EN UYGUN TAKVİYELERSupplementler.com

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu yazınız
Lütfen adınızı giriniz