Şampiyon Cedric McMillan’ın Dallas McCarver’ın Ölümü Sonrasındaki Duygu Dolu Mesajı

0

Cedric McMillan, vücut geliştirme dünyasının en sevilen ve en sayılan sporcularından biri. Arnold döneminin estetik fiziklerinin modern yansıması olarak görülen Cedric, bu yıl Arnold Classic yarışmasında şampiyon olarak daha popüler bir hale geldi.

Image result for dallas mccarver cedric mcmillan

Reklam

Arnold Classic yarışmasında, Dallas McCarver’ın ölümü öncesi Cedric ve Dallas son ikiye kalmıştı. Bu yarışmadan kısa bir süre sonra Dallas McCarver çok genç yaşta (26) hayatını kaybetti.

Image result for dallas mccarver

McCarver’ın ölümünün üzerinden bir süre geçtikten sonra, Cedric McMillan Instagram sayfasından şöyle bir yazı paylaştı:

“Dünyanın kalanı ölümünden sonra hayatına devam etti, ama ben edemedim. Bir sonraki Arnold yarışması için form dolduruyordum ve tek düşünebildiğim sendin. Keşke 2. ben olsaydım ve sen de şampiyon olup spora rahat bir ara verseydin. Belki bu sayede aramızda olurdun. Bu dileğim her gün benim canımı acıtıyor. Senin için çok fazla kıç tekmeleyeceğim. Tanrı seni korusun büyük adam.”

Bu mesajı, vücut geliştirme camiasında büyük bir ilgi gördü ve insanlar bu paylaşımı gerçekten samimi buldular. Cedric McMillan’ın çok ödül dolu bir geçmişi olmamasına rağmen bu kadar saygı görmesi, sanyoruz ki bu mesajdaki samimiyet yüzünden.

Cedric McMillan gibi sporcuların çoğalmasını dilerken, Dallas McCarver’ı da saygıyla anıyoruz.

SANA EN UYGUN TAKVİYELERSupplementler.com

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu yazınız
Lütfen adınızı giriniz