Dünyanın En Fit İkilisine Karşı İlk Kazananlar Belli Oldu

0

Son günlerde sürekli gündeme getirdiğimiz, geçtiğimiz senelerin iki Crossfit şampiyonunun tüm dünyaya meydan okuyuşunda sıcak bir gelişme var.

Biliyorsunuz ki, ilk meydan okuma antrenmanı yayınlanalı çok geçmedi. En fit ikili Rich Froning ve Mat Fraser’ı geçen ikili sayısı ise epey fazla olacak gibi duruyor. İkilinin hazırladığı antrenmanda ilk galip gelen ikili ise 2015 Reebok Crossfit Games şampiyonu Ben Smith ve Adam Klink. Üstelik bu ikili, en fit ikiliyi tam 3 dakika geçerek bu sonuca ulaştı!

Reklam

Image result for ben smith adam klink

2015 Crossfit Games şampiyonu Ben Smith, takım arkadaşı Adam Klink ile birlikte bu antrenmanı 22 dakika 12 saniyede bitirdiler. Froning ve Fraser’ın süresi ise 25 dakika 28 saniyeydi…

Bu galibiyet henüz Froning ve Fraser tarafından onaylanmamış olsa da, Instagram paylaşımlarında Smith ve Klink’in yayınladığı performans bu şekildeydi.

İkilinin paylaşımı “Froning ve Fraser’dan eğlenceli bir meydan okuma! Yaparken eğlendik. Bu fırsatı sundukları için teşekkür ediyoruz, süremiz 22:12”  olarak Instagram’da onaylanmayı bekliyor.

Bu galibiyet çoğu insana şok edici gelmedi. Çünkü zaten Smith ve Klink yarışmacı isimlerdi ve Smith eski bir şampiyondu. Yine de dünyanın en fit ikilisini bu şekilde 3 dakikalık bir mağlubiyete uğratmaları bizce şok edici.

Belirttiğimiz gibi, Nike Metcon kazanacak ikili henüz açıklanmadı!

Diğer Etkileyici Performanslar

2017 Meridian Crossfit atleti Alexandr Ilin ve takım arkadaşı 24 dakika 47 saniyelik performanslarıyla dikkat çektiler.

Bir diğer sağlam performans ise Tim Paulson ve Darrin Gardner ikilisinden 25 dakika 2 saniye olarak geldi. Tüm performanslarını YouTube’da yayınladılar.

Yarışma henüz bitmedi ve gelebilecek daha iyi skorlar için heyecanlı bekleyiş sürüyor!

SANA EN UYGUN TAKVİYELERSupplementler.com

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu yazınız
Lütfen adınızı giriniz