Olayların Adamı Conor McGregor Gözaltına Alındı!

1
conor-mcgregor

UFC dövüşçüleri arasında en popüleri olan Conor McGregor yine bir olaya karıştı. Agresif tavırlarıyla ve dövüşlerdeki başarılarıyla tanınan ünlü sporcu, birkaç başka UFC dövüşçüsünün de içinde olduğu otobüse saldırdı. ABD’nin New York kentinte gerçekleştirilen bir medya gününde gerçekleşen olay sonrası kısa bir süre içinde gözaltına alındı. Otobüsün camlarını kıran ünlü dövüşçünün kısa süre içerisinde mahkemede hakim karşısına çıkacağı belirtildi.

Haberlere göre Conor’ın otobüse saldırma nedeni, otobüste bir başka UFC dövüşçüsü  Khabib Nurmagomedov‘un bulunması. İkili arasında medyanın önünde gerçekleşen tartışmalar daha önce de olmuştu. Barclays Centre’da gerçekleşen son olayda ise Khabib’in bulunduğu otobüsün peşinden koşan Conor, otobüsün camını kırması sonucunda zor zaptedildi. Otobüsteki bir kişinin yaralanmasına da sebep olan McGregor’ın UFC’den atılma ihtimaline kesin gözüyle bakılıyor. UFC başkanı Dana White ise McGregor’ın hapis yatacağını düşündüğünü söyledi. Ünlü sporcunun öfke kontrolü problemi olduğunu söylesek yalan olmaz.

Reklam

Conor McGregor Kimdir?

Conor Anthony McGregor, İrlandalı karma dövüş sanatları ustası, eski UFC tüy sıklet, şimdiki UFC hafif sıklet şampiyonudur.1988 doğumlu sporcu, 2007’de çıktığı ilk MMA(mixed martial arts) maçında Kieran Campbell‘ı nakavt etti. 12 yaşından beri boks ve kick boks ile ilgilenen sporcu, 2013 senesinde UFC ile sözleşme imzaladı. MMA konusunda yeteneğini ortaya seren sporcu, renkli ve agresif tavırlarıyla son senelerde dünyaca ünlü oldu.

Ünlü MMA dövüşçüsü kısa süre önce Hafif Siklet Boks Şampiyonu Floyd Mayweather‘a meydan okumuştu ancak yenilerek büyük ödülden mahrum kalmıştı.

 

Yeni Başlayanlar İçin Kuvvet Gelişimine Yönelik 5 Önemli İpucu

SANA EN UYGUN TAKVİYELERSupplementler.com

1 Yorum

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu yazınız
Lütfen adınızı giriniz