5 Günde 15 Kilo Et Yiyen Strongman Brian Shaw’un Beslenmesi Hayrete Düşürüyor

0

Strongman olmak kolay mı? 1 günde 3 kilo et yemekten bahsediyoruz!

Brian Shaw Amerika’nın en ünlü “güçlü” adamlarından. Tıpkı Game of Thrones’dan tanıdığımız Hafthor Bjornsson gibi devasa cüssesi ve akla sığmayan gücü ile dünyada tanınan strongman atletlerinden biri.

Reklam

Brian Shaw ve tüm strongman sporcuları beslenme şekilleriyle sık sık medyada yer alıyorlar. Bunun sebebi ise bir insanın onlar gibi asla beslenemeyecek olması. Günde 12.000 kalorileri aşabilen bir beslenme düzeninden bahsediyoruz! Hiç de insani değil, değil mi?

Brian Shaw Günde 12.000 Kalori Tüketiyor!

Bir öğünde patlamak üzereyim deyip başlangıcından tatlısına kadar muhtemelen yapabileceğiniz en iyi rakam 5000 kalori falan olacaktır… Zaten günün geri kalanında da mideniz isyan edecek kolunuzu yanınızda duran kumandaya bile uzatacak haliniz kalmayacaktır. O zaman Shaw’un sadece 5 günlük market alışverişini bir izleyelim.

Biftek, tavuk suyu ve et ürünleri ile tıka basa dolu olan bu 5 günlük market alışverişinin bedeli ise ona tam 485 dolara patlıyor! Brian bu alışverişin pahalılığını kabul ediyor ancak antrenmanlarını çıkarabilmesinin ve gücünü arttırabilmesinin tek yolunun bu şekilde bir beslenmeden geçtiğini söylüyor.

Her Alışveriş Sonrası Kasiyerler Evinde Parti Verecek Sanıyormuş!

Düşünün ki Brian Shaw bir gün içerisinde rahat bir şekilde 12.000 kalori tüketebiliyor. Üstelik bunun yaklaşık 3 kiloluk bir kısmı et ürünlerinden geliyor. Strongman olmanın ve bu sporda başarıyı yakalamanın bir koşulu olduğunu söyleyen Brian 5 günde 15 kiloya yakın et ile haftasını tamamlıyor.

Gününün aslında büyük bir kısmını yemek yiyerek de geçirdiğini söylesek garip olmaz tabii…

Shaw’un beslenmesinde en çok sevdiği ürün ise tavuk suyuymuş. Et yemeklerinden pilavına kadar her şeyi tavuk suyu ile yaptığı için karton karton tavuk suyu alıyor. Aşağıda da kendisinin hamburger köftelerini hazırladığı bir videosu bulunuyor. Yine dehşet içinde izlemeye devam ediyoruz…

 

Olayların Adamı Conor McGregor Gözaltına Alındı!

SANA EN UYGUN TAKVİYELERSupplementler.com

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu yazınız
Lütfen adınızı giriniz