Arnold’dan Unutulmaz Vücut Geliştirme ve Motivasyon Sözleri

0
arnold-fitness-motivasyon-sözleri

Fitness ile ilgili sözler denildiğinde akla Arnold’dan başkasının gelmesi de düşünülemezdi zaten, değil mi?..

Arnold Schwarzenegger, bir kuşağı derinden etkilemiş birisi. Fiziğiyle, oynadığı filmlerdeki rolleriyle ve yaşam biçimiyle çoğu kişiye ilham olmuş bir isim. Mr. Olympia şampiyonu bu efsanevi ismin hayatına yön veren fitness motivasyon sözlerini sizler için derledik.

Reklam

Arnold ve Vücut Geliştirme

arnolddan-unutulmaz-vucut-gelistirme-ve-motivasyon-sozleri

“Antrenman, stres yüzünden meydana gelen enerjiyi dışarı atmamızı ve tıpkı egzersizin vücudumuzu şekel sokması gibi ruhumuzu da şekle sokar.”

“Vücut geliştirme tıpkı diğer sporlar gibidir. Başarılı olmak için antrenmanlarınıza, beslenme düzeninize ve ruh halinize %100 enerjinizi vermelisiniz.”

“Spor salonunda ve hayatta gösterdiğiniz fiziksel direnç sağlam bir karakter inşa etmenizi sağlar.”

“Vücudunuz için en iyi aktiviteler antrenman yapmak ve kaliteli bir cinsel hayattır.”

“Bu işin kısa bir yolu yok-başarı için tekrar, tekrar ve tekrar şart.”

“Ben egzersiz yapmaya bağımlıyım ve bunu her gün yapmalıyım.”

“50 yıl önce yaptığım aynı egzersizleri yapıyorum ve hala işe yarıyorlar. 50 yıl önce ne yediysem şimdi de onları tüketiyorum ve onlar da hala işe yarıyorlar.”

Piyasadaki En İyi Protein Tozları
Piyasadaki En İyi Kreatin Takviyeleri
Piyasadaki En İyi BCAA Takviyeleri
Piyasadaki En İyi Pre-Workout Takviyeleri

“Tam da yapmak istediğim şeyi yapıyorum. Diğer insanların ne düşündüğü umurumda değil. Diğerleri benimle aynı fikirde olmasalar ve zamanımı boşa harcamam gerektiğini söyleseler bile vücut geliştirmeye devam edeceğim. Bunu seviyorum. Kaslarımda oluşan hissi seviyorum. Yarışmayı seviyorum ve bana kazandırdığı şeyleri de seviyorum. Hayatım boyunca hiç çalışmak zorunda değildim. 8-6 arasında çalışmam gereken bir işe ihtiyacım yoktu. Ama iyi para kazandım. Yarışarak ve gösterilere katılarak tüm dünyayı dolaştım. Severek yaptığım şey benim mesleğim oldu ki buna sadece nüfusun %5’i sahip olabilir. Geriye kalan %95’lik çoğunluk başkası için çalışan hayattan usanmış ofis çalışanları. Ben ise tamamen özgürüm. Yani hayata bir daha gelmiş olsam aynı şeyleri yapardım.”

“Vücut geliştirme hakkında harika olan şey şu ki yarışma anında sadece podyumda ben varım. Herhangi bir saha, top, araç ve gereç yok. Diğer atletler ekipman kullanmak zorundalar. Ben ise kendim hariç hiçbir şey kullanmak zorunda değilim. Podyumda sadece ben varım. Sadece ben.”

“Benim spordan anladığım içinde fiziksel bir yarışma olmasıdır. Vücut geliştirenlerde antrenman yapıp yarıştıklarına göre bizde bir spor yapıyoruz.”

Arnold ve Motivasyon

arnolddan-unutulmaz-vucut-gelistirme-ve-motivasyon-sozleri

 “Güç, kazanmaktan gelmez. Yaşadığınız zorluklar sizi güçlendirir. Zorlu bir durum yaşayıp asla teslim olmuyorsanız, işte gerçek güç budur.”

“Hata yapmak gibi seçenek yok. Herkes başarılı olmak zorunda.”

“Asıl sınırınız kendi zihninizdir. Zihniniz, bir şeyi yapabileceğine %100 inandıktan sonra bunu başarabilirsiniz.”

“Benim için hayat sürekli bir arayış demektir. Hayattaki amacımız sadece ‘var olmak’ ve ‘hayatta kalmak’ değildir. İleriye gitmeli, yükselmeli ve hayatı fethetmeliyiz.”

“Küçükken her zaman kazanan atletlere özenirdim. Onlara özenmek başka, kendinizi onların yerine koymak bambaşka bir şey. Ne zaman başarılı bir insan görsem kendi kendime ‘ben de orada olabilirim,’ derim.”

“Beni bilirsiniz, her zaman iyimserimdir.”

“İçimizde harika bir güç var. Bu gücün adı “kendinize olan inanç”. Gerçekten de kazanmak bir davranış biçimidir. Kazanmadan önce de kendinizi “kazanmış” olarak görmeniz gerekir. Sürekli bir arayışta olmalısınız. İnanmalı ve kazanmayı istemelisiniz.”

“İçgüdülerim benimle yarışta olanları bertaraf etmek, yarışı kazanmak, düşmanlarımı yok etmek ve geriye dönüp bakmadan ilerlemekti.”

“İstekli, sağlıklı olun. Bir beyefendi gibi davranın. Kendinize güvenin ve sınırlarınızı zorlayın.”

Arnold ve Hayat Dersleri

arnolddan-unutulmaz-vucut-gelistirme-ve-motivasyon-sozleri

“Para sizi mutlu etmez. Şu an 50 milyon dolarım var ama 48 milyon dolarım varken de mutluydum.”

“İnsanlara yardım edin. İnsanların yaşam kalitesi arttıkça hayatınıza katacağı zenginlik ve yeni anlamlar en büyük ödülünüz olacaktır, bunu garanti ederim.”

“Kendime yapabileceğim en büyük kötülük başkalarına benzemektir. Bundan nefret ediyorum.”

“Fikirlerini hoş görüyle karşılarım. Ancak sakın küçük fikirler olmasınlar. Bana, geleceğimize katkı yapacak büyük fikirlerle gel.”

“Geniş başla, ileriye doğru git ve sakın geriye bakma.”

“Duygularımı kaslarımın altında saklayabilirim. Bundan kuşkum yok. Bunu uzun süre başarabilirim. Ortaya çıkacakları anı hissettiğimde ise, onları bırakırım. Bu harika bir şey. Zihnimizi kontrol edebilmek harika bir şey. Diğer insanların kafası karışık. Bunu başaramıyorlar. Ben ise ileri-geri hareket edebilirim. Yarışma için antrenman yapıyorsam, insanlıktan çıkabilirim. Ama aslına bakarsanız bu daha çok süper insan olamaya benziyor. Yarışma bittiğindeyse tekrar kendim olurum ve duygularımı geri kazanırım.”

“60’lı yılların kazananı olduğumu biliyorum. Harika işler başaracağımı biliyordum. İnsanlar böyle şeyler söylemenin kendini beğenmişlik olduğunu söyleyecektir. Katılıyorum. Alçak gönüllülük bana uyan bir tanım değil. Umarım hiçbir zaman da uymaz.

“Öğrenilmiş çaresizlik pes etmenin sonucudur. Bu his, her ne yaparsanız yapın “hiçbir anlamı yok” inancını takip eden bir “vazgeçme” duygusudur.

“En yardımsever insanım ve paylaşmayı severim.”

“Bazı atletler ve modeller sadece vücutları yüzünden konuşulur. Ben ise vücudum için kullanıldığımı hissetmiyorum.”

“Hayatım bir filmdir. Buna kimse inanmaz.”

Vücut Geliştirmenin Aranan Vücut Tipi: X Vücut Şekli

SANA EN UYGUN TAKVİYELERSupplementler.com

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu yazınız
Lütfen adınızı giriniz