8-Pack Karın Kası Nasıl Yapılır?

0

8-Pack Nedir?

Image result for 8 pack abs

Belki 8-pack nedir bilmiyorsunuzdur. Fakat 6-pack nedir onu bildiğinize şüphe yok.

Reklam

8-pack de farklı bir şey değil, yine abdominal kaslarından bahsediyoruz. Tek fark, normalde 6 parçaya ayrılmış olan karın kaslarının 8 parçaya ayrılmış olması.

Peki bunun için farklı bir çalışma veya beslenme mi uygulamamız gerekiyor? Gelin birlikte inceleyelim.

8-Pack Nasıl Çıkartılır?

Image result for 8 pack abs

Aslında 8-pack çıkarmanın belli bir yöntemi yok. 8-pack veya 6-pack çıkartmanın aradaki tek farkını söylememiz gerekirse; genetik.

Karın kaslarının şekli tamamen genetikle ilgilidir. Üstteki resimde gördüğünüz gibi, genetik olarak kimimizin karın kası 4, kimimizin 6, kimimizin 8, kimimizin simetrik, kimimizin asimetrik, kimimizin ayrık, kimimizinki ise bitişik olabiliyor.

Yani aslında 8-pack çıkartmanın tek yolu var, o da genetik olarak şanslı olmak! Çünkü genetiğinizi değiştiremezsiniz ve pack sayısını arttıramazsınız…

Üst, Alt ve Orta Karın Çalışmalarıyla 8-Pack Elde Edilemez mi?

Image result for lower abs

Rectus abdominis denen kas tektir; üst, alt orta olarak ayırmak yanlış olur. Bazı insanlarda burada “bant” olarak geçen kası ayıran ek iki kas varken bazı insanlarda yoktur. Bu nedenle kimi insanda 8-pack kimi insanda ise 6-pack vardır. Bazı insanlarda ise 4-pack vardır ve alttaki ikili görünür değildir.

10-pack diye tabir edilen karın kasları ise tamamen şehir efsanesidir.

8-Pack Yaygın Olarak Rastlanan bir Durum mu?

Image result for lazar angelov

8-pack kaslarına sahip olmak nadir rastlanan bir durum. İnsanlar arasında bulunma yüzdesi tahmini olarak %5-%10 arası bir rakama tekabül ediyor.

SANA EN UYGUN TAKVİYELERSupplementler.com

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu yazınız
Lütfen adınızı giriniz