2017 Supplement Oskarları Başladı!

1

Supplementler.com 2017 Supplement Oskarları yarışmasına sponsor olarak 2017’nin farklı kategorilerdeki en iyi supplementlerini seçiyor. Yarışma bugün başladı!

Kategoriler, Supplementler.com uzmanlarının belirlediği 13 kategori şeklinde belirlendi. Yarışmanın sonucu ise herkese açık olan oylama sistemiyle belirleniyor. Oylamaya 12.12.2017 tarihi ile 17.12.2017 tarihleri arasında katılabileceksin.

Reklam

Piyasadaki en prestijli markaların ürünleri arasından, senin de oy vererek katılabileceğin yarışmada bir çok ödül kazanabileceksin! Verdiğin oyu kendi hesabında paylaştığında ise 100 puan hediyen olacak, oy verdiğin ürünler haricinde sen de kazançlı çıkacaksın!

Supplement Oskarları Yarışmasına Nasıl Katılabilirim?

Oylamaya katılıp, hediye kazanma şansı yakalamak istiyorsanız bu linke tıklayabilirsin.

Yarışmaya katılmak için “Oylamaya Başla” butonuna tıklayıp, karşına çıkan ve senden istenen bilgileri doldurman gerekecek. Akabinde sana gönderilen onay kodunu gireceksin ve oylamaya başlayabileceksin.

Supplement Oskarları Yarışmasının Kuralları Nelerdir?

Her kategori için oy kullanabilirsin. Verdiğin her oy ile o kategori içerisindeki çekilişte yer alabileceksin. Çekiliş içerisinde yer aldıktan sonra, oy verdiğin ürün birinci seçilirse favori supplementini kazanmaya bir adım daha yaklaşacaksın.

Her kategoride 40 kişi kazanacak. Yani oy verdiğin supplement seçildiğinde, çekilişte ismi çıkan 40 kişiden biri olursan, seçtiğin supplementi kazanabileceksin!

Yarışmada oy kullanabilmek için 18 yaşını doldurmuş olman ve “Oylamaya Başla” butonuna tıkladıktan sonra senden istenenleri yapıp üye olman gerekiyor.

Yalnızca 1 kez oy kullanabileceksin, bunun bilincinde olarak oy vermelisin.

Oy verirken yalnızca en iyiyi değil, ilk 3 favorini seçmen gerekecek. Fakat yalnızca “en iyi” olarak belirlediğin ürünü kazanabileceksin.

Kazanacağın 100 puan, yalnızca bir paylaşımın için geçerli olacak. Her paylaşımında 100 puan kazanman söz konusu değil. 100 puanın, yarışmadan sonraki 2 hafta içerisinde hesabına yüklenecek!

Sonuçları 19.12.2017 tarihinde Supplementler.com’u ziyaret ederek öğrenebilirsin.

SANA EN UYGUN TAKVİYELERSupplementler.com

1 Yorum

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu yazınız
Lütfen adınızı giriniz